Ring bärgare med jour när du kört fast i Stenungsund

19 oktober 2021
Lily Hansen

editorial

Det är inte mycket i livet som faktiskt händer under kontorstid. Som trubbel med bilen, till exempel. När du står med Volvon nere i diket utanför Stenungsund klockan åtta på kvällen är det inte läge att ringa till en bärgare som inte har något journummer. Som tur är finns det smarta bärgare i Stenungsund som jobbar just på jourtider. På sidor som https://www.jjsbilbargningab.se/ hittar du lätt rätt nummer att ringa.

 

Lägg in journumret till bärgaren i telefonen redan nu

Det är inte många som planerat in en krock eller dikeskörning i schemat för dagen. Bilolyckor är mycket sällan övervägda. Detta för med sig att många som hamnar i diket med bilen står och funderar länge över vart de ska ringa. Att ha kört i diket med bilen är en minst sagt stressig situation, och stress brukar ha stark påverkan på människors förmåga till rationellt tänkande. 

Det kan hända att du blir så stressad efter dikeskörningen att du inte ens lyckas öppna webbläsaren i telefonen. Då kan det vara skönt att ha tänkt efter före. Lägg gärna in journumret till bärgaren i kontaktlistan redan innan du ger dig ut i körbanan. Då är du redo om olyckan skulle komma i din väg.

 

Bärgaren kör hem bilen – eller till skroten om det behövs

Kanske är Volvon så kvaddad att det bara återstår att köra den till skroten. Oavsett hur dåligt skick din bil befinner sig i tar en bra bärgare hand om den. Många bärgare samarbetar regelbundet med bilskroten och vet precis hur det går till att skrota en bil. Du kan alltså tryggt lämna allt det praktiska till bärgaren och bara koncentrera dig på pappersarbetet. I dagens digitala värld kanske du till och med kan få det gjort redan i taxin på vägen hem från det olycksaliga diket i Stenungsund.

Fler nyheter