Rent och fräscht på jobbet

02 november 2019
patrick pettersson
Rent och fräscht på jobbet

Många framgångsrika personer har en sak gemensamt – de gör det de är bra på. Eller till och  med det de är allra bästa på. Somliga är riktiga ess på att städa kontor. Andra är det inte. Kontoret är i bästa fall ett ganska mysigt kreativt kaos och i värsta fall en smärre sanitär olägenhet. Det ligger ett tjockt dammlager på vissnande blommor, papperskorgarna är överfulla och konferensrummet utnyttjas mest till förvaring. Pentryt, vi ska inte tala om pentryt och mikrovågsugnen. Men ha förtröstan! När det gäller kontorsstädning i Stockholm finns naturligtvis god hjälp att få.  

 

 

Gott intryck

 

Anlita en städfirma för att sköta allt, eller större göromål ni inte vill göra själva. Här brukar firmor som sköter kontorsstädning i Stockholm vara flexibla. Ska de bara putsa fönstren eller städa toaletterna och tömma papperskorgarna varje dag? Städfirmor arbetar efter kundens önskemål helt enkelt, med målet att skapa trivsel och en god hygien. För företaget som anlitar städfirman frigörs värdefull tid. Och proffshjälp är aldrig fel, så är det bara. Ordentligt torkade ytor, välskötta blommor och en fräsch fruktskål – allt sådant påverkar miljön på företagskontoret och gör att medarbetarna mår bra. Dessutom får kunder på besök till företaget ett riktigt gott intryck. 

 

Ordning och reda

 

Självklart påverkar städningen, eller bristen på densamma, personalen och verksamheten på företaget. En fräsch miljö är inte bara trevlig för alla. Att ha ordning omkring sig är bra för kreativiteten och uthålligheten, det visar undersökningar. Stressnivån hålls stången med ordning och reda. Det säger sig själv att om det tar flera minuter att hitta rätt papper eller pärm, då är frustrationen i gång. Ett rent kontor är också en fråga om hälsa och sanitet. Ordentlig städning tar bort bakterier och smittohärdar, och håller personalen frisk och sund. Börja med att be om en offert! Till exempel hos Stockholms Allstäd AB.

Fler nyheter