På Östermalm finns den bästa tandläkaren!

28 september 2020
Lily Hansen

”Le mot världen så ler världen tillbaka!” är ett talesätt. Visst vill man gärna le mot alla man möter, för ett leende skapar verkligen en mereffekt hos både mottagaren och avsändaren. Om man har en tand som är trasig eller sned kanske man inte vill le så mycket. Då finns det hjälp att tillgå för att åtgärda det.

Ett tips är att gå till tandläkare Östermalm för ett besök. Där finns det tandvårdskunnig personal som gärna hjälper till. Man kan boka tid för en allmän rutinkontroll eller så kanske man behöver laga en tand. Ingen vill ju gå runt och skämmas för sina tänder.

 

Tandvårdsrädslan är snart ett minne blott

Om man tycker att det är obehagligt med tandläkare, så är man varmt välkommen på ett besök. Då får man chansen att träffa personalen som jobbar där och se lokalerna. Känner man att man får ett förtroende för tandläkaren, så är det bara att boka en tid för undersökning.

Vid undersökningen sedan är det bra att berätta att man inte gillar situationen. Då kan tandläkaren vara extra varsam och berätta exakt vad det är som görs. Har tandläkaren vunnit patientens förtroende återkommer gärna patienten fler gånger.

 

Mer än att bara laga

Idag kan man göra så mycket mer än att bara laga tänder. Till exempel kanske man gnisslar tänder på natten och vaknar med huvudvärk varje morgon. Då skulle en bettskena fungera som bra stöd. Istället för att köpa en universal bettskena på ett apotek kan man få en bettskenan utprovad och individuellt anpassad hos tandläkaren.

Mycket idag handlar om estetisk tandvård också. Det kan vara ett litet bettfel, en avslagen eller sned tand eller kanske missfärgade tänder efter för mycket kaffe.  Idag är det inget konstigt med att fixa till tändernas utseende i munnen, det är vanligare än man tror.

Fler nyheter