Optiker i Södertälje som erbjuder 3 för 1 på riktigt

09 juni 2021
Cecilia Olsson

Att skaffa nya glasögon kan ibland kännas som en övermäktig uppgift eftersom det finns så otroligt många olika bågar på marknaden. Man vill ha ett par som ser bra ut samtidigt som de sitter bekvämt och såklart också förbättrar synen. Inför ett byte kan man behöva göra en synundersökning beroende på när man gjorde en senast, för vuxna mellan 19 och 65 år är det rekommenderat att kontrollera synen vartannat år. Det kan därför vara smidigt att besöka en butik som både erbjuder undersökningar med legitimerad optiker och ett brett utbud av glasögonbågar.

Få hjälp med undersökning och att hitta rätt bågar

Direkt Optik Södertälje är en optikerbutik i Södertälje centrum som utför synundersökningar och linsundersökningar med legitimerad optiker. Deras optiker hjälper även kunderna att hitta rätt glasögon eller linser.  I butiken finns 750 olika glasögonbågar, så det finns alldeles säkert några som passar både ögon och stil.

De erbjuder ett brett urval av kända varumärken och även Direkt Optiks egendesignade glasögonbågar. Självklart har de även högkvalitativa glas från erkända glasleverantörer. Optikerna i butiken ser till att man får rätt glas med den kvalitet och egenskap som man önskar, det säkerställer ett bra köp. 

Riktigt bra erbjudande på glasögon

Vill man dessutom ha en riktigt bra deal på sina glasögon så är Direkt Optik Södertälje rätt plats att besöka. De har förutom möjligheten att göra undersökningar och det mycket breda utbudet av glasögon även ett stående erbjudande som innebär att man får tre par glasögon till priset av ett par. Man kan även lita på att det alltid är samma höga kvalitet på första paret glasögon som de andra två paren.

För att göra erbjudandet extra bra så är det också möjligt att kombinera det med en vän. Man kan alltså gå ihop med en kompis som kan ta ett par glasögon och man själv kan få två par, eller tvärt om. Mer information finns på optikersödertälje.se.

 

 

 

 

 

 

Fler nyheter

08. augusti 2022

Välj rätt mäklare