Ögonbehandling på Lamera Medical Clinic i Stockholm

19 april 2023
Julia Zsiga

Lamera Medical Clinic är en ögonmottagning i Solna Centrum, Stockholm som erbjuder professionella ögonbehandlingar av erfarna ögonläkare, ortoptister, optiker och ögonsjuksköterskor. På mottagningen genomförs diagnostisering, behandling och operationer för en rad olika ögonsjukdomar och synfel.

Erfarna ögonläkare

På Lamera Medical Clinic arbetar flera erfarna ögonläkare med specialkompetenser inom olika områden av ögonbehandling. Dr Khaled El-Naggar är en medicinskt ansvarig läkare med lång erfarenhet av ögonoperationer och forskning inom oftalmologi. Dr Samad Pourevahed är en legitimerad läkare som har specialiserat sig på katarakt och refraktiv kirurgi. Dr Daron Manouk är en ögonkirurg som är specialiserad på gråstarr och synfelbehandlingar, samt ögonplastik och ögonlockskirurgi. Dr Kozar Tawfique är en erfaren ögonkirurg med inriktning på främre segmentet, gråstarrskirurgi, synfelbehandling och ögonlocksplastik. Dr Adel Zawia är en konsulterande ögonspecialist med omfattande erfarenhet och är specialiserad på grå starrroperationer.

image

Behandlingar och operationer

Lamera Medical Clinic erbjuder en rad olika behandlingar och operationer för ögonproblem. Mottagningen är ackrediterad av Region Stockholm gällande gråstarrsoperationer. Andra behandlingar som erbjuds är kataraktoperation, ögonlocksoperationer och synfelbehandlingar som närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet. Ögonmottagningen tar emot patienter både privat och genom det fria vårdvalet.

Erfarenhet och utbildning

Samtliga ögonläkare på Lamera Medical Clinic har lång erfarenhet av ögonbehandling och är specialiserade inom olika områden av oftalmologi. De har även genomgått olika utbildningar inom ögonsjukdomar, ögonkirurgi och refraktiv kirurgi.

Dr Khaled El-Naggar har över 20 års erfarenhet inom oftalmologi, har gjort mer än 20 000 komplikationsfria kataraktoperationer, mer än 8 000 komplikationsfria RLE operationer och mer än 10 000 komplikationsfria ögonlocksplastikoperationer. Han har även forskat inom områden som cyklosporin-A vid torra ögon, SLT-behandling för patienter med glaukom och jämförelse mellan ultraljud och fotografiska metoder för att mäta axiell längd på ögonen.

Dr Samad Pourevahed är en legitimerad läkare som har utfört tiotusentals operationer inom oftalmologi och är specialiserad på katarakt och refraktiv kirurgi. Han har även arbetat vid olika ögonkliniker och sjukhus i Sverige, inklusive S:t Eriks Ögonsjukhus, Nyköpings lasarett, ÖgonAkuten CityAkuten och Capio Globen Ögonklinik.

https://www.lameramedical.se/

Fler nyheter