Modulsystem skapar fler lokaler

26 juli 2021
Lily Hansen

Ibland så finns det behov utav att sätta upp tillfälliga lokaler och det kan vara akut så det gäller att få upp någonting väldigt fort. Det kan enkelt lösas med flyttbara moduler som snabbt sätts upp och plockas bort när de inte längre behövs. Användningsområdena är stora och det kan handla om sjukhus, kontor eller skolor. Allt går att få i exakt den lokalyta som behövs, allt anpassas efter kundens önskemål.

Det går att både köpa och hyra portabla modulsystem och vad som passar bäst beror på hur lång tid det handlar om. Om du är osäker på hur lång tid du behöver modulen så kan det vara bäst att hyra den. Om du däremot vet att den ska användas över en längre tid så kan det vara en god idé att köpa den. Mer information finns till exempel på https://www.pcsmodulsystem.se/.

Inom vård och omsorg kan det ofta finnas efterfrågan på fler lokaler och det kan vara både akut och planerat, vid exempelvis en ombyggnad av ett sjukhus. Vårdlokaler ställer alltid särskilda krav och personal och patienter behöver lokaler med hög säkerhet och specifik medicinsk utrustning. 

 

 

Trångt i skolan

Det är viktigt med en god miljö i skolan och ibland kan det blir för trångt i klassrummen eller så finns det inte tillräckligt med personalutrymmen. Skolarbetet kan påverkas negativt om trivseln i skolan inte är bra och det kan enkelt lösas med portabla moduler. Det går att få permanenta eller tillfälliga skolpaviljonger för att ge mer utrymme åt både elever och personal. 

Elever och lärare kan tillsammans vara med och ta fram skisser på hur de skulle kunna se ut och fundera på om det finns några specifika önskemål. Det kan höja stämningen på skolan och få eleverna mer motiverade om de är med i processen att skapa större lokalytor.

Fler nyheter

08. augusti 2022

Välj rätt mäklare