Mångsidig användning av omrörare i Stockholm

31 juli 2021
patrick pettersson

Man rör runt i gröten med en slev eller i en gryta när man kokar knäck för att innehållet i grytan ska blandas jämnt och inte sjunka till botten och brännas vid. På samma vis är det i en industri, där ingredienserna i en sås eller annan produkt ska vara väl blandade. Då är det en helt annan storlek på grytan, och man behöver köpa en omrörare.

Omrörare i Stockholm används flitigt, och inte bara inom livsmedelsindustrin, för man kan exempelvis tillverka mediciner, kemiska preparat, hudlotion eller färg. En annan användning är när man vill förflytta vatten, till exempel på en attraktion på ett nöjesfält. Rent teoretiskt skulle Gröna Lund ha lika stor nytta av en omrörare som Blå Band.

En allround serviceleverantör

Beställ din omrörare av en kunnig leverantör av produktionsutrustning. Då kan du till exempel köpa både pumpar och omrörare från samma ställe. Dessutom kan du avtala med dem om att få regelbunden service.

När något går sönder hos dig får du en prisuppgift inom ett dygn och snabb hjälp. Det allra bästa är om du väljer en serviceinriktad leverantör som kan serva olika märken och som lagar med EU-godkända originaldelar. Då fungerar alla delarna i din utrustning perfekt tillsammans, och du undviker produktionsstopp.

Omrörare av olika slag

Det finns olika storlekar och modeller på omrörare. Du ser lätt de olika alternativen om du går in på en hemsida och tittar på sortimentet. Oavsett om du har en stor eller liten tank att röra runt i, måste din omrörare vara stabil och klara av sin uppgift. Det kan vara mjöl, slam eller sediment, och vätskan kan vara tunnflytande eller tjock.

Rådfråga en expert om du är osäker på vilken modell du behöver. De finns till din tjänst och hjälper dig med både tips och förslag när det gäller såväl utrustning som service.

 

Fler nyheter