LED strip ger vacker belysning både inne och ute

19 mars 2021
Cecilia Olsson

Belysning i ett hem är väldigt viktigt för att det ska vara trevligt att vistas i och samtidigt funktionellt. Lampor kan verkligen sätta prägel på ett rum, men belysning kan också vara mer diskret och fortfarande bidra till atmosfären i rummet. Något som verkligen kan fungera både funktionellt samtidigt som de ger en mysig belysning är LED Strips. De kan ge belysning inomhus såväl som utomhus och kan bland annat användas till att visa vägen, lysa upp skåp eller bara vara en vacker dekoration. 

LED strips finns i många olika varianter

LED Strips kommer med olika färg på ljuset vilket gör att de kan passa på mängder av olika ställen samt kan ge allt från ett mysigt sken till funktionell belysning. Det kan till exempel vara väldigt fint att sätta en vattentät LED Strip på en brygga eller ett räcke för att göra utomhusmiljön extra vacker, men även för att markera var man ska ska röra sig om det är mörkt ute.

Inomhus kan det vara väldigt användbart att sätta LED Strips i exempelvis garderoben, det underlättar då man ska leta fram dagens outfit plus att det ser riktigt snyggt ut. Det kan även vara fint att sätta upp en LED Strip som en ljuslist för att framhäva specifika ytor eller detaljer i hemmet. LED Strips som är fästa under trappsteg kan ge en riktigt snygg effekt samtidigt som de kan bidra till bättre säkerhet då man går upp och ner för trappen. Detta kan passa på trappor både inomhus och utomhus. 

Belysning av hög kvalitet 

Möjligheterna är i princip oändliga och vill man ha mer inspiration så kan man gå in på LEDMegaStore.se. Där hittar man högkvalitativa LED produkter för hem och företag. Bland annat LED Strips i flera olika färger och modeller samt även tillbehör såsom fjärrkontroll för att enkelt kunna styra sin vackra belysning. 

Fler nyheter