Gör ditt däckbyte i tyresö

30 april 2022
patrick pettersson

editorial

Älskar du att köra bil och bara köra dit du känner för? Ibland är det härligt att inte ha någon destination, man bara kör. Stannar på ställen man tycker ser fina ut. Det finns otroligt många guldkorn ute i Sverige som man inte sett, men när man kör utan att veta vart, då kan man hitta dem. För att köra långt behövs det att bilen fungerar som den ska. Så en årlig service för att kontrollera att den mår som den ska är nödvändig.

Utöver det behöver även däcken vara i bra skick. Man vill inte direkt ge sig ut på en långtur och köra med nästan släta däck. Det kan innebära en stor fara då det till exempel ger sämre grepp vid regn. Ett byte av däcken tar inte lång tid, framförallt inte om du gör ditt däckbyte i Tyresö där de är proffs på däck. Man kan behöva byta från sommar- till vinterdäck, men även behöva byta just på grund av att de andra däcken har blivit för slitna. 

 

däckbyte

Ett enkelt däckbyte

Många väljer att byta däcken hemma själva, vilket inte är så svårt. Det är nog något de flesta klarar av. Men ska man däremot kränga av däcket från fälgen för att sätta på det nya på den fälgen, då behöver man hjälp av en maskin. Utöver det är det ganska smidigt att ta hjälp av en däckverkstad. I stället för att stå på alla fyra själv, så låter man de fixa jobbet åt en. De är ju trots allt experter och ett däckbyte hade de nästan kunnat göra i sömnen. 

För ett snabbt och smidigt byte av däck kan ni vända er till https://www.dackomaskin.se/daeckbyte–daeckfoersaeljning som gärna gör det åt er. En annan fördel med en däckverkstad är att man ofta även kan köpa sina nya däck där. 

Fler nyheter