Därför är homestyling i Stockholm en lönsam investering

04 januari 2022
Cecilia Olsson

editorial

Att ta hjälp med homestyling inför en bostadsförsäljning kan vara något som har en mycket positiv inverkan på slutpriset. Genom att göra bostaden så attraktiv som möjligt så kan man också öka intresset från potentiella köpare. Finns det flera intresserade köpare så kommer affären troligtvis sluta i en för säljaren lönsam budgivning. Med homestyling kan man med relativt enkla medel öka intresset för bostaden.

Vad innebär homestyling?

Homestyling innebär att en stylist framhäver allt som är positivt med bostaden vilken gör den mer attraktiv för de som är på jakt efter en ny bostad. Det är inte helt självklart och enkelt att se vad som är tilltalande i ett rum, ofta handlar det om en känsla i utrymmet som antingen känns rätt eller fel. Med hjälp av en stylist kan man få varje rum att få en bra känsla och göra det lättare för alla som tittar på bilder eller går på visningen att se potential i bostaden.

image

I Stockholm finns goda möjligheter att lyckas med bostadsaffären

Stockholm är en stad där det finns goda möjligheter som säljare av en bostad att göra en god affär. Det är såklart viktigt att man har en duktig mäklare som kan locka rätt målgrupp samt informera om alla fördelar som finns i och runt bostaden för att affären ska bli så lyckad som möjligt. Detta tillsammans med bra homestyling ger extremt goda förutsättningar att lyckas med en lönsam och snabb bostadsaffär. 

Inredningsexperter som utför homestyling i Stockholm

Loft Stockholm är ett företag som erbjuder helhetslösningar gällande homestyling i Stockholm. Under ett uppdrag ansvarar de för all nödvändig planering och att den rätta inredningen finns på plats inför fotografering och visning. De kan hjälpa till oavsett om bostaden är tom eller möblerad och som kund kan man känna sig trygg med att deras erfarna inredningsteam framhäver ytor och funktioner i bostaden som gör den mer attraktiv.

Fler nyheter