Björnhammarvarvet – ett fullservicevarv i Stockholm

28 november 2022
Helen Johansson

editorial

Högkvalitativa tjänster

Björnhammarvarvet ligger i hjärtat av Stockholm och är ett fullservicevarv i Stockholm som har levererat högkvalitativa maritima tjänster till både privata och kommersiella kunder sedan 1883. Med en lång historia och en tradition av excellens är björnhammarvarvet ett av de mest respekterade varven i Sverige.

image

Mångårig expertis

Björnhammarvarvet erbjuder ett brett utbud av tjänster, från båtbygge och reparationer till vinterförvaring och torrdockor. Oavsett vad dina maritima behov kan vara kan björnhammarvarvet hjälpa dig. Förutom sitt enastående hantverk är björnhammarvarvet också känt för sin vänliga och kunniga personal. Så om du är i behov av ett varv med full service i Stockholm, leta inte längre än till björnhammarvarvet!

Båtbyggnadstjänster
Oavsett vilken typ av båt du behöver kan björnhammarvarvet bygga den åt dig. Från små fiskebåtar till stora yachter, det erfarna teamet på björnhammarvarvet har kunskapen och expertisen för att få jobbet gjort på rätt sätt. Förutom nybyggen är björnhammarvarvet också specialiserat på renoveringar och reparationer. Så oavsett om du behöver en helt ny båt eller bara några mindre reparationer är björnhammarvarvet din enda kontaktpunkt.

Vinterförvaring och torrdockor
Björnhammarvarvet erbjuder även vinterförvaring och torrdockor för både privata och kommersiella fartyg. Oavsett om din båt behöver förvaras över vintern eller om du behöver få upp den ur vattnet för reparationer kan björnhammarvarvet hjälpa dig. Det erfarna teamet på björnhammarvarvet ser till att din båt tas väl om hand, så att du kan vara säker på att din investering är i goda händer.

Om du letar efter ett fullservicevarv i Stockholm kan du inte leta längre än till björnhammarvarvet. Med över 130 års erfarenhet är Björnhammarvarvet ett av de mest respekterade varven i Sverige. Med allt från nybyggen till vinterförvaring är din one-stop shop för alla dina maritima behov. Så varför vänta? Kontakta Björnhammarvarvet idag och se vad de kan göra för dig! 

Fler nyheter