Annonsera smartare

Annonsera smartare

Om du ska annonsera, är det en mycket bra idé att ha annonsen publicerad i en tidning som folk har kvar länge och tittar ofta i. Kanske är det därför vissa annonser kommer in på lördagar, så att folk i lugn och ro kan titta över helgen. Man når fler kunder ju fler som läser annonsen, solklart och sant. Lokalpressen har svårigheter på många ställen i landet och många små tidningar läggs ner. I dess ställe kommer det små lokala annonsblad som också har redaktionell text och som delas ut gratis. Annonsera gärna i ett sådant!

 

 

Ha kunderna kvar i city

Många små butiker slår igen och deras skyltfönster gapar tomma. Näthandeln har tagit över en stor del av omsättning och även de stora köpcentra utanför stadskärnan lockar folk. Tyvärr avfolkas city och den förut så livliga kommersen känns ibland avslagen och trist. Håll kunderna kvar i city genom att annonsera i det lokala annonsbladet, där folk kan hålla koll på event och jippon. Med priserbjudanden, rabatter, reor och tävlingar lockar man folk att gå runt och titta i skyltfönstren, delta i provsmakningar och annat trevligt som köpmännen kan hitta på. Det skapar en sammanhållning mellan köpmännen i staden, och det gynnar både butiker, restauranger och pubar att folk stannar kvar, handlar, äter och roar sig i sin egen stad.

 

 

 

Skriv en trevlig annons

Det behöver inte alls vara någon märkvärdig text i din annons. Det enkla är ofta det slagkraftiga. Huvudsaken är att du drar till dig folks intresse och lockar dem att köpa. Behöver du hjälp med utformning eller layout, är det inga problem. Redaktionen för annonstidningen hjälper dig gärna med det och du betalar bara för annonsplatsen. Lokala magasin är den nya informationsvägen och har blivit alltmer populära. De läses flera gånger och är aktuella längre än en dagstidning, som kanske slängs snabbt.